Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands meubelen

Tweedehands meubelen

Is het tijd om je interieur op te frissen? Ben je op zoek naar een leuke aanvulling op je huidige meubels? Ga dan voor tweedehands meubelen! Bij De Kringwinkel hebben we voor elke interieurstijl wel een mooie kast, een nieuw bed of een tof nachttafeltje. Alles wat je bij ons koopt, is niet alleen origineel, maar ook nog eens goedkoop. Je krijgt dus meer voor minder geld!

Tweedehands meubelen van de beste kwaliteit

Wie dacht dat oude of tweedehands meubelen altijd versleten zijn, heeft verkeerd gedacht. Vaak zijn deze meubelen van betere kwaliteit dan diegene die je vandaag de dag nieuw koopt. Het hangt er natuurlijk van af hoe de items gemaakt zijn en uit welk materiaal ze bestaan. Massief hout is bijvoorbeeld veel steviger dan meubelen uit spaanderplaat.

Knap je tweedehands meubelen op

Een tip: Kijk verder dan een kleur die je misschien niet mooi vindt. Kwalitatieve meubels in een lelijke kleur worden met een likje verf opeens weer een uniek pronkstuk. Op internet vind je tal van tips voor het herschilderen van je tweedehands meubelen. Aarzel ook niet om in jouw Kringwinkel advies te vragen! Neem alvast een kijkje op onze Pinterestpagina en laat je inspireren tot het hergebruiken van je 2ehands meubelen.

 

Tips voor het scoren van tweedehands meubelen

Heb je wel eens tweedehands meubelen gekocht waar je achteraf spijt van had? Hou rekening met de volgende tips en voorkom teleurstelling.

  • Heb je al een bepaald tweedehands meubel in gedachten? Meet dan de ruimte waarin dit stuk moet komen op voorhand al op. Zo voorkom je dat dat perfecte kastje niet in de kamer past.
  • Zie je het meubelstuk van je dromen? Twijfel dan niet langer en vraag meteen aan de winkelverantwoordelijke om er een kaart ‘verkocht’ op te hangen.
  • Tot slot hoef je er niet voor terug te schrikken om de meubels te laten leveren bij je thuis. Vraag hiernaar aan de kassa van jouw Kringwinkel!
Wie dacht dat oude of tweedehands meubelen altijd versleten zijn, heeft verkeerd gedacht.

Een retro look met tweedehands meubelen

Met dat tweedehands kastje of tafeltje heb je vast een leuk retro item in huis gehaald, maar misschien wil je het gevoel wel verder doortrekken? Om een echte retro look te creëren in je interieur, kan je kleuraccenten toevoegen in rood, oker, bruin, oranje en groen. Doe dit subtiel door bijvoorbeeld je kussens of accessoires in deze kleuren te kopen. Het liefst kies je een kamer uit met veel lichtinval en lichte muren, zodat het geheel niet te druk wordt. Voeg hier toffe tweedehands meubelen uit De Kringwinkel aan toe, en je waant je helemaal terug in de tijd!

Tweedehands meubelen Tweedehands meubelen tweedehands meubel 2ehands meubelen
Tweedehands meubelen Tweedehands meubelen tweedehands meubel 2ehands meubelen
youtube instagram shop auction