Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands LP’s & DVD’s

Tweedehands LP’s, CD’s & DVD’s

De Kringwinkel is een match made in heaven voor verzamelaars van muziek. Naast een zeer uitgebreid aanbod aan tweedehands LP’s, CD’s en DVD’s, hebben we ook een heel gamma aan muziekinstrumenten. Wie tweedehands spullen koopt, redt ze bovendien van de afvalberg én steunt hiermee de sociale tewerkstelling van De Kringwinkel.

Bij De Kringwinkel vind je elke dag ‘nieuwe’ tweedehands LP’s, CD’s of DVD’s in het assortiment.

Terug in de tijd met tweedehands muziek

Bij De Kringwinkel vind je elke dag ‘nieuwe’ tweedehands LP’s, CD’s of DVD’s in het assortiment. Heb je een vintage of retro feestje voor de boeg? Trakteer je gasten eens met een unieke reis terug in de tijd. Van tweedehands LP’s vol golden oldies tot tweedehands DVD’s en CD’s met vergeten pareltjes en zalige hits uit je jeugd. Bij ons kan je snuisteren tot je jouw ideale vondst gedaan hebt! Daarnaast kan je ook voor alle andere tweedehands vrijetijdsartikelen bij ons terecht, zoals postbakjes, wanddecoratie en leuke opbergers voor je tweedehands LP’s!

Tweedehands LP’s voor verzamelaars

De Kringwinkel is een walhalla voor verzamelaars van tweedehands LP’s. Rondkijken in De Kringwinkel is meer dan gewoon op zoek gaan naar een tweedehandsartikel. Het plezier van het snuisteren is een beleving op zich. Je zoekt niet zomaar een plaat, je doet gewoonweg allerlei interessante vondsten! Naast tweedehands platen, kom je misschien wel een retro radio of zelfs muziekinstrumenten tegen. Een verzamelitem scoren voor een prikje? Dan ben je bij De Kringwinkel aan het juiste adres! Bovendien zijn onze tweedehands LP’s het ideale verjaardagscadeau voor die muzikale oom!

Online tweedehands LP’s kopen

Heb je momenteel geen tijd om een kijkje te komen nemen tussen alle leuke tweedehands spulletjes die je bij De Kringwinkel kan kopen? Geen nood! Ook online kan je bij ons allerlei verzamelstuks scoren! Surf gewoon naar www.kringshop.be en ontdek onze tweedehands LP’s en muziekinstrumenten vanuit je luie zetel! Ben je een retrofan in hart en nieren? Vergeet dan zeker niet langs te komen op onze jaarlijkse retrodag! Deze vindt telkens plaats op de tweede zaterdag van maart in alle Kringwinkels.

De Kringwinkel is een walhalla voor verzamelaars van tweedehands LP’s.
Tweedehands LP’s Tweedehands tweedehands DVD’s tweedehands LP’s kopen LP’s
Tweedehands LP’s Tweedehands tweedehands DVD’s tweedehands LP’s kopen LP’s
youtube instagram shop auction