Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands elektro

Tweedehands elektro

Bij Kringwinkel vind je allerlei tweedehands toestellen. Of het nu gaat om een tweedehands stofzuiger, een occasie wasmachine of een koelkast: bij ons kan je echte topstukken op de kop tikken voor een fractie van de prijs van een nieuw toestel! Wist je trouwens dat tweedehands elektro zelfs vaak milieuvriendelijker is dan een nieuw apparaat?

Wist je trouwens dat tweedehands elektro zelfs vaak milieuvriendelijker is dan een nieuw apparaat?

Eén jaar garantie op tweedehands elektro

Alle toestellen die bij ons binnengebracht worden, ondergaan eerst een grondig nazicht en een poetsbeurt. Alle toestellen moeten namelijk voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Kringwinkel. Als het elektrotoestel stuk is, dan herstellen onze medewerkers het in onze herstelateliers. Bovendien krijg je bij aankoop van tweedehands elektro één jaar garantie op het toestel.

 

Tweedehands elektro is milieuvriendelijker

Waarom zou je tweedehands elektro kopen in plaats van nieuw? Uiteraard is het goedkoper. Maar het is ook beter voor het milieu. Voor de productie van nieuwe apparaten zijn veel grondstoffen en energie nodig. Bovendien komen er vaak schadelijke stoffen vrij tijdens dit proces. Onze koelkasten en wasmachines krijgen een energielabel, zodat je kan zien hoeveel het verbruikt. Zal je het toestel maar af en toe gebruiken? Dan is tweedehands sowieso milieuvriendelijker.

Tweedehands elektro schenken

Wil je zelf graag je elektro schenken? Alle apparaten zijn welkom bij Kringwinkel, ook degene die stuk zijn. We zijn namelijk officiële inzamelpartner van Recupel. Volgende tweedehands elektro kan je aan ons geven:

  • Grote huishoudelijke toestellen (wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer …)
  • Kleine huishoudelijke toestellen (microgolfoven, koffiezetapparaat, strijkijzer, kookplaat …)
  • Media-apparaten (televisie, hifi, computer …)
  • Verlichting (staanlamp, luster …)

Koop tweedehands elektro bij Kringwinkel

Door de aankoop van tweedehands elektro bij Kringwinkel steun je de tewerkstelling van meer dan 4800 medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk aan een job geraken. Bovendien help je mee aan een milieuvriendelijk verhaal dat zonder tweedehandsmateriaal nooit zou bestaan. Heb je nog elektro in huis die je niet meer gebruikt? Breng het dan snel bij ons binnen. Ben je op zoek naar tweedehands elektro? Kom dan een kijkje nemen in de dichtstbijzijnde Kringwinkel. Ben je nieuwsgierig naar het proces dat onze goederen doorlopen? In de meeste Kringwinkels kan je zelfs een rondleiding volgen!

Bovendien krijg je bij aankoop van tweedehands elektro één jaar garantie op het toestel dat je bij ons kocht.
Tweedehands Elektro Tweedehands Elektro huishoudelijke toestellen tweedehands toestellen
Tweedehands Elektro Tweedehands Elektro huishoudelijke toestellen tweedehands toestellen
youtube instagram shop auction