Menu
Meer over De Kringwinkel
Grote Geefdag

BEDANKT

Samen zamelden we op de Grote Geefdag   goederen in!

 

Op een gemiddelde zaterdag krijgen we ongeveer 160 000 items binnen, dus met de ingezamelde 184 501 stuks, doen we het 15% beter dan normaal. Fantastische cijfers! Merci daarvoor aan iedereen die iets binnen bracht 🧡

Eén ding kan je wel missen op de Grote Geefdag 2024.

Het poppenhuis van je inmiddels 32-jarige dochter, die loopband waar je exact 1,7 km op liep, dat kerstcadeau dat nog in de verpakking zit? Eén ding kan je wel missen.

Omdat goede spullen een zinvol tweede leven verdienen, nodigt de Kringwinkel iedereen uit om op 23 maart afscheid te nemen van één ding. Dat kan je die dag afgeven in een Geefpunt van een Kringwinkel in je buurt. Daarmee sla je drie vliegen in één klap: je ruimt op, je geeft door en je verschaft zinvol werk 😄

 

Kan jij ook iets missen? Vind een geefpunt in jouw buurt.

Klein gebaar, grote impact!

Door slechts 1 item binnen te brengen kan je bijdragen aan een breder verhaal van hergebruik en sociale tewerkstelling.

In 2023 zamelden we met zijn allen 85.362 ton goederen in waarvan 40.385 ton opnieuw gebruikt of verkocht werd! Dit is goed voor 6 kilo hergebruik per Vlaming. Naast het duurzaamheidsaspect, biedt dit ook werkzekerheid aan meer dan 6.100 Kringwinkelmedewerkers. Da's niet niks!

 

 


 

 

Benieuwd waar de inkomsten van jouw gift naartoe gaan? Of misschien ben je niet zeker wat je kan binnenbrengen? Neem dan zeker een kijkje in onze FAQ voor een antwoord op al je vragen.

youtube instagram shop auction