Menu
Meer over De Kringwinkel
Samenwerken met ons
Reloved

Wat is Reloved?

Reloved is een coöperatieve samenwerking tussen de Kringwinkels in heel Vlaanderen. Gezamenlijk pakken we grote B2B uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan. Reloved kan beroep doen op de inzamel-, sorteer- en verwerkingscapaciteit van zijn leden, de Kringwinkels. Door deze gezamenlijke capaciteit kan Reloved in heel Vlaanderen overeenkomsten maken met ketens, retailers en producenten om goederen met het oog op hergebruik in te zamelen, te verwerken of te herstellen. Reloved is opgericht in 2023 door een stijgende vraag tot samenwerking van bedrijven en overheden bij de diverse Kringwinkels en fungeert als SPOC.

 

Bij Kringwinkel werken we met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door samen te werken met Reloved geeft u werk en een toekomst aan medewerkers die zonder onze maatwerkbedrijven niet aan de slag kunnen.

Wat doet Reloved?

Reloved kan jouw bedrijf helpen bij het verlengen van de levenscyclus van producten door ze in te zamelen, recycleren, sorteren, herstellen of te verkopen in de Kringwinkels. Zo steun je lokaal en sociaal circulair ondernemen en helpen we je voldoen aan de komende regelgevingen zoals de UPV en verbod op vernietiging.

Voorbeelden van samenwerkingen:

 

Meer weten?

Barbara Thomas | Business Development

barbara.thomas@reloved.be

0499 65 00 67

youtube instagram shop auction