Menu
Meer over De Kringwinkel
Meer dan tweedehands
Wie kringt, die wint

Wie kringt, die wint

 

Tweedehands is goed voor mens én milieu

Door in onze Kringwinkels te kopen en door je herbruikbare spullen te laten ophalen of naar ons te brengen, help je mee de afvalberg te verminderen. Het materiaal of de kleding die jij niet meer gebruikt, krijgt dankzij Kringwinkel een tweede leven. Bovendien help je ons om sociale tewerkstelling te creëren voor mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt.

Of je dus tweedehandsspullen komt kopen of zelf schenkt: je gaat ongetwijfeld met een goed gevoel naar buiten.

Schenken kan op verschillende manieren

  • Iedereen kan zijn tweedehands spullen in een Kringwinkel naar keuze binnenbrengen.
  • Heb je geen tijd om langs te komen? Maak dan telefonisch of online een afspraak bij een Kringwinkel in jouw buurt of bel 070 222 002 (30ct/min). Wij komen jouw tweedehandsspullen gratis ophalen.
  • Ook buiten de openingsuren kan je meekringen: geef je oude spullen mee tijdens een huis-aan-huis ophaling of deponeer ze in onze textielcontainers.
  • Heb je iets herbruikbaars bij tijdens een bezoek aan het containerpark? Spreek dan zeker de parkwachters aan. Ook zij zorgen er graag voor dat alle herbruikbare spullen van de afvalberg gered worden en verwijzen je door naar de juiste container.
  • Wil je een volledige huis of appartement laten leeghalen? Sommige Kringwinkels hebben een inboedelservice. Check dit op de pagina van het Kringcentrum in je buurt.
tweedehands Tweedehands kopen tweedehands spullen tweedehands winkelen tweedehandsspullen
tweedehands Tweedehands kopen tweedehands spullen tweedehands winkelen tweedehandsspullen
youtube instagram shop auction